Πώς οι όψεις πορσελάνης μπορούν να αλλάξουν το χαμόγελό σας

Το να ζεις με ένα ατελές χαμόγελο μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα εμπιστοσύνης και ακόμη και να σε κάνει να αισθάνεσαι λιγότερο κοινωνικός και ικανοποιημένος με τη ζωή σου. Εάν το χαμόγελό σας δεν είναι τόσο τέλειο όσο θα θέλατε, υπάρχουν πολλές καλλυντικές οδοντιατρικές υπηρεσίες και θεραπείες για να το βελτιώσετε. Μία από τις πιο αποτελεσματικές επιλογές είναι οι όψεις πορσελάνης. Αυτή η διαδικασία μπορεί να εφαρμοστεί σε πολλές ατέλειες χαμόγελου, δημιουργώντας τα μαργαριταρένια, ίσια δόντια που πάντα θέλατε. Φαίνονται φυσικά και είναι επίσης μια προσιτή επιλογή για χρόνια όμορφα χαμόγελα. Δείτε πώς οι όψεις πορσελάνης μπορούν να προσφέρουν το εκθαμβωτικό χαμόγελο που πάντα θέλατε.

Τι είναι οι όψεις πορσελάνης;

Οι όψεις πορσελάνης κρύβουν τις ατέλειες του χαμόγελου χρησιμοποιώντας λεπτά κοχύλια που είναι μόνιμα κολλημένα στην μπροστινή επιφάνεια των δοντιών σας. Προσαρμόζονται για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας, συμπεριλαμβανομένου του χρώματος και του σχήματός τους. Οι καπλαμάδες είναι μια από τις πιο εύκολες και προσιτές λύσεις για την αναμόρφωση του χαμόγελου και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μια μεγάλη λίστα ατελειών χαμόγελου. Οι άνθρωποι αγαπούν τους καπλαμάδες επειδή η πορσελάνη παρέχει μια πολύ φυσική εμφάνιση ενώ παράλληλα είναι ανθεκτική στο λεκέ.

Ποια προβλήματα μπορούν να διορθώσουν οι καπλαμάδες;

Θα αξιολογήσουμε τα δόντια σας για να δούμε αν οι όψεις είναι κατάλληλες για εσάς. Γενικά, είναι ιδανικά για:
Ίσιωμα στραβά δοντιών
Κλείσιμο κενών στα δόντια

Τι μπορώ να περιμένω στο ραντεβού μου για καπλαμά;

Στην πραγματικότητα απαιτούνται περισσότερα από δύο ραντεβού για τη θεραπεία καπλαμά σας. Ο αριθμός των απαιτούμενων ραντεβού εξαρτάται από την κατάσταση των δοντιών και των ούλων σας και εάν χρειάζεστε λεύκανση δοντιών. Μόλις συμφωνήσουμε ότι οι όψεις είναι κατάλληλες για τις ανάγκες σας, κλείνουμε το πρώτο σας ραντεβού για να προετοιμάσουμε τα δόντια σας. Για να βοηθήσουμε στην τοποθέτηση των νέων όψεων σας, αφαιρούμε ένα λεπτό στρώμα από το σμάλτο των δοντιών σας σε αυτήν την επίσκεψη. Αυτή είναι μια μόνιμη αλλαγή στη φυσική δομή των δοντιών σας. Στη συνέχεια, παίρνουμε αποτυπώματα των δοντιών σας για το οδοντιατρικό εργαστήριο για να φτιάξει τις όψεις σας. Οι προσωρινές όψεις εφαρμόζονται για την προστασία των δοντιών σας όσο περιμένετε να ολοκληρωθούν οι μόνιμοι καπλαμάδες σας. Το επόμενο ραντεβού σας είναι συνήθως περίπου δύο εβδομάδες αργότερα.

Σε αυτό το ραντεβού, θα αφαιρέσουμε τους προσωρινούς καπλαμάδες σας. Στη συνέχεια εφαρμόζουμε μια ήπια χημική ουσία που τραχύνει την επιφάνεια των δοντιών σας. Αυτό το βήμα διασφαλίζει ότι οι καπλαμάδες σας μπορούν να προσκολληθούν σταθερά στα δόντια σας. Χρησιμοποιούμε μια ισχυρή κόλλα σύνθετης ρητίνης για να τσιμεντάρουμε τους καπλαμάδες στη θέση τους. Voila, φεύγεις από το γραφείο μας με ένα τέλειο, εκθαμβωτικό χαμόγελο.

Τι συμβαίνει ανάμεσα στα ραντεβού;

Οι προσωρινοί καπλαμάδες σας είναι αρκετά εύθραυστοι. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στο δάγκωμα και το μάσημα για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα τα καταστρέψετε ή θα τα κάνετε να ξεκολλήσουν.

Μπορεί κάποιος να έχει καπλαμά;

Δυστυχώς, οι καπλαμάδες δεν θα λειτουργήσουν για όλους. Εάν έχετε την τάση να τρίβετε ή να σφίγγετε τα δόντια σας, οι καπλαμάδες θα κινδυνεύουν να υποστούν ζημιά. Οι κακές συνήθειες, όπως το δάγκωμα των νυχιών ή το μάσημα πάγου, μπορούν επίσης να αυξήσουν τον κίνδυνο να σκάσουν ή να σκάσουν οι καπλαμάδες σας.