Πώς μπορείτε να καταλάβετε εάν οι οδοντικές όψεις είναι κατάλληλες για εσάς;

Τα δόντια είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα μέσο σίτισης. Μας βοηθούν να μιλάμε, να εκφραζόμαστε και να χαμογελάμε. Όταν είναι κατεστραμμένο, στραβό ή λείπει, επηρεάζει τη στοματική υγεία, τη διατροφή και την αυτοεκτίμηση. Η αισθητική οδοντιατρική αφαιρεί αυτά τα εμπόδια για ένα λαμπερό και όμορφο χαμόγελο. Η αισθητική οδοντιατρική διατίθεται σε πολλές μορφές, σχήματα και μεγέθη. Εδώ, θα μιλήσουμε για τους καπλαμάδες και πώς να μάθετε εάν η αισθητική οδοντιατρική στο Milton είναι κατάλληλη για εσάς.

Τι είναι οι καπλαμάδες;

Οι καπλαμάδες είναι μια μορφή αισθητικής οδοντιατρικής στο Milton, στην οποία ένα στρώμα οδοντικής πορσελάνης ή σύνθετου υλικού τοποθετείται πάνω από ένα δόντι ή πολλά δόντια. Αυτή η διαδικασία χρησιμοποιείται για να κρύψει τις ατέλειες και να βελτιώσει την αισθητική. Οι καπλαμάδες είναι εύκολο να καμουφλάρονται δίπλα σε φυσικά δόντια και μπορούν να διαμορφωθούν και να χρωματιστούν ώστε να ταιριάζουν με το υπόλοιπο χαμόγελό σας. Οι καπλαμάδες εφαρμόζονται στο μπροστινό μέρος των φυσικών δοντιών σας χρησιμοποιώντας bonding. Είναι εξαιρετικά λεπτά. Όπως τα φυσικά σας δόντια, έτσι και οι όψεις πρέπει να φροντίζονται σωστά. Μπορούν να θρυμματιστούν και να αποχρωματιστούν με την πάροδο του χρόνου. Όταν συντηρούνται σωστά, οι καπλαμάδες έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, διαρκούν 10-12 χρόνια πριν χρειαστεί να ενημερωθούν ή να αντικατασταθούν. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε καπλαμά, συμπεριλαμβανομένων των παρακάτω.

Διόρθωση ενός κενού

Τα κενά μεταξύ των δοντιών συνήθως διορθώνονται με σιδεράκια, αλλά μερικές φορές ένα κενό είναι τόσο μικρό που είναι πιο γρήγορο και φθηνότερο να βελτιωθεί ο χώρος με καπλαμάδες. Οι καπλαμάδες μπορούν να σχεδιαστούν τόσο μικρές ή μεγάλες όσο χρειάζεται για να διαμορφώνουν τα δόντια ώστε να εφαρμόζουν σωστά μεταξύ τους. Με αυτόν τον τρόπο, οι καπλαμάδες μπορούν επίσης να βοηθήσουν στη βελτίωση του δαγκώματος, της ομιλίας και της άνεσης ενώ τρώτε. Τα κενά μπορεί να είναι αισθητικά ενοχλητικά, αλλά το πιο σημαντικό, αφήνουν χώρο για να κολλήσει το φαγητό ανάμεσα στα δόντια. Το κλείσιμο των κενών στα δόντια σας αποτρέπει τα πρώιμα σημάδια γήρανσης του στόματος και σας δίνει ένα πιο ομοιόμορφο δάγκωμα.

Αποφυγή φωτογραφιών

Ένα σημαντικό σημάδι που θα μπορούσε να σας φανεί χρήσιμο η αισθητική οδοντιατρική στο Μίλτον είναι εάν θέλετε να αποφύγετε τη φωτογραφία. Αν ανατριχιάζετε όταν ακούτε «Χαμογέλα για την κάμερα!» δεν είσαι μόνος. Πολλοί άνθρωποι στρέφονται στους καπλαμάδες ως μέσο για να αναβαθμίσουν το χαμόγελό τους. Οι καπλαμάδες καλύπτουν μυριάδες ατέλειες, δημιουργώντας ένα απαλό, ομοιόμορφο, λευκό μαργαριταρένιο χαμόγελο για το οποίο πρέπει να είστε περήφανοι. Νιώστε σίγουροι στο προσκήνιο και μετατρέψτε τις οικογενειακές φωτογραφίες σε κάτι που αξίζει να γιορτάσετε αντί να το αποφύγετε.
Διόρθωση ανομοιόμορφου χαμόγελου

Τα δόντια δεν μεγαλώνουν πάντα με τον τρόπο που θα θέλαμε. Αυτό μπορεί να αφήσει ένα ανομοιόμορφο χαμόγελο, όπου ορισμένα δόντια είναι μεγαλύτερα και άλλα μικρότερα από όσο θα έπρεπε. Αν και τα στραβά δόντια δεν είναι πάντα προβληματικά για το μάσημα και την ομιλία, μπορούν να μας αφήσουν να συνειδητοποιήσουμε το χαμόγελό μας. Οι καπλαμάδες καλύπτουν ανομοιόμορφα δόντια δημιουργώντας δόντια ώστε να ταιριάζουν με άλλα στο στόμα σας. Εάν τα δόντια σας είναι στραβά σε θέση και μέγεθος, οι όψεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν για δημιουργία