Λεύκανση δοντιών, όψεις πορσελάνης ή και τα δύο;

Εάν έχετε καλή γενική στοματική υγεία αλλά ανησυχείτε για ένα ή περισσότερα αισθητικά ζητήματα, όπως λεκιασμένα δόντια ή ελαφρώς στραβά δόντια, οι επιλογές της αισθητικής οδοντιατρικής όπως η επαγγελματική λεύκανση δοντιών ή οι καπλαμάδες μπορούν να λειτουργήσουν από μόνες τους ή από κοινού για να κάνουν δραματικές βελτιώσεις στην εμφάνισή σας. δόντια.

Τι μπορεί να κάνει η λεύκανση δοντιών;

Η επαγγελματική λεύκανση δοντιών μπορεί να φωτίσει το χαμόγελό σας έως και οκτώ αποχρώσεις με μια σύντομη επίσκεψη στον οδοντίατρό σας. Σε αυτό το ραντεβού, ο οδοντίατρος θα εφαρμόσει ένα ειδικά διαμορφωμένο τζελ με βάση το υπεροξείδιο του υδρογόνου στα δόντια σας και θα το αφήσει για όσο χρόνο σας υποδεικνύεται (15 λεπτά με το ZOOM!).

Όταν χρησιμοποιείτε το ZOOM! Μέθοδος, το ζελέ λεύκανσης θα εκτεθεί σε μια λυχνία ενεργοποίησης, η οποία επιτρέπει στο υπεροξείδιο να διεισδύσει πλήρως στα δόντια. Αυτή η διαδικασία επαναλαμβάνεται τρεις φορές για να επιτύχετε τα μέγιστα αποτελέσματα, μετά την οποία φεύγετε από το γραφείο με ένα σημαντικά πιο λαμπερό χαμόγελο.

Η λεύκανση των δοντιών λειτουργεί καλύτερα για λεκέδες που έχουν εμφανιστεί με την πάροδο του χρόνου λόγω της κατανάλωσης κόκκινου κρασιού, καφέ, τσαγιού και άλλων τροφών και ποτών με υψηλή περιεκτικότητα σε χρωστικές ουσίες.

Τα οδοντικά προσθετικά όπως οι στεφάνες, οι γέφυρες και οι καπλαμάδες δεν μπορούν να λευκανθούν.

Τι μπορούν να κάνουν οι όψεις πορσελάνης;

Οι όψεις πορσελάνης είναι εξαιρετικά λεπτά προσθετικά που μοιάζουν με κέλυφος που εφαρμόζουν πάνω από φυσικά δόντια για την αντιμετώπιση πολλών οδοντικών προβλημάτων, όπως:

Δόντια με ενδογενή αποχρωματισμό που προκαλείται από φάρμακα, ασθένεια ή γενετική
Δόντια που έχουν παραμορφωθεί ή φθαρεί
Δόντια που είναι πελεκημένα ή ραγισμένα
Δόντια που είναι ανομοιόμορφα ή ελαφρώς κακώς ευθυγραμμισμένα
Δόντια με μικρά κενά

Οι όψεις πορσελάνης μπορούν να μετατρέψουν τα κατεστραμμένα δόντια σας σε ένα εντυπωσιακό χαμόγελο και η διαδικασία διαρκεί μόνο δύο επισκέψεις. Αρχικά, μπορείτε να λάβετε ένα αποτύπωμα των δοντιών σας για αναφορά και στη συνέχεια προετοιμάζονται τα δόντια που θα λάβουν τις όψεις. Ο οδοντίατρός σας αφαιρεί ένα μικρό μέρος από κάθε δόντι και στη συνέχεια αποκτά την τελική εντύπωση που θα χρησιμοποιήσει το εργαστήριο στη δημιουργία των όψεων σας.

Όταν επιστρέψετε για τη δεύτερη επίσκεψή σας (σε περίπου δύο εβδομάδες), ο οδοντίατρος θα στερεώσει τους καπλαμάδες στα δόντια σας και θα φύγετε από το γραφείο με ένα τέλειο χαμόγελο!

Συνδυασμός λεύκανσης δοντιών και όψεων πορσελάνης

Εάν έχετε και οδοντικά λεκέ και δομικά κατεστραμμένα δόντια, μπορεί να μπορέσετε να λάβετε τη θεραπεία λεύκανσης δοντιών πρώτα για να αντιμετωπίσετε τη χρώση στα φυσικά σας δόντια και στη συνέχεια να ταιριάξετε το χρώμα των νέων όψεων σε αυτήν την απόχρωση.

Αυτή η προσέγγιση είναι ο πιο οικονομικός τρόπος για να αντιμετωπίσετε ένα χαμόγελο με εξωγενείς αποχρωματισμούς και άλλα καλλυντικά ελαττώματα.